Fun with Madeline Black

Akkurat kommet fra Pilates on Tour, London, hvor Pilates entusiaster og lærere fra 28 land var samlet, og tro meg det er en flott opplevelse!

Vi kommer alle fra en kultur og et miljø, som til en viss grad definerer oss, og hvordan bevegelse «setter seg» i kroppen, men vi er like ulike som to dråper vann. Fellesnevneren vår er at vi elsker Pilates, og vi har et stammespråk og en forståelse av at vi alle har «noen greier i kroppen», som må jobbes med. Noen har stive skuldre, vonde nakker, skadet ryggsøyle, hofter eller knær.

Er vi perfekte? Skal vi dømmes av media, så kanskje ikke. Er vi flinke? Som i flink-pike og gutt syndromet? NEI! Det forsøker vi virkelig å unngå!

Vi trener på det kroppen ikke er så god på!

Lytt til den…

Balanced Body, Nora St. John & Joy Puleo

Vi styrker og stabiliserer kroppens kjerne for best mulig funksjon og smidige bevegelsesmønster. Tilrettelegger dagens økt i forhold til form og vondt’er. Vi lytter til kroppen, akkurat der den er nå, og fokuserer på riktig teknikk og egen utførelse.

Da kan du ta hverdagens aktiviteter til nye høyder, skadefri, sterk og med en god helse.

 

 

Christine@pilateslab